Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

VIDEO Radeljić: “Nismo još odlučili tko će voditi utakmicu, a Grgić i Dolček konkuriraju”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 11:46

Farmaceuti imaju dosta problema

Uoči susreta Varaždina i Slaven Belupa (sutra, 18.15, Maxsport1), svoja razmišljanja i očekivanja od susreta na konferenciji za medije otkrio je trener Koprivničana Ivan Radeljić koji će utakmicu sutra gledati s tribina zbog zarađene suspenzije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Nije to derbi Inter – Milan, ali je lokalni koji je uvijek interesantan i toga su dečki svjesni. Već su ga igrali i znaju što ih čeka, žao mi je samo što ja ne mogu biti na terenu, već na tribini, a tko će voditi utakmicu odlučit ćemo danas nakon analize, ili Dodik ili Delić. Do sada smo tamo dobro prolazili pa se nadam da će i sutra biti tako", rekao je trener Radeljić pa rekao kako vidi Varaždince:

"Vidim ih isto kao i nas, malo toplo, malo hladno, sve je to tu negdje. Osim Dinama svi smo tu negdje, svatko svakome može nešto uzeti, sve su utakmice prilično izjednačene i puno toga ovisi o inspiraciji. Niti su oni bolji od nas, niti mi od njih puno, ali jasno je da idemo po pozitivan rezultat, jer nam fali bodova, a svaki je bitan. Bit će sigurno i malo većih tenzija, ali kažem, meni su bitni bodovi i moramo ih uzimati kako bismo se dodatno ‘sklepali’ do pauze, iza koje ćemo biti nova ekipa i gledati drugačiji, bolji Belupo."

Otkrio je kakvo je stanje u svlačionici:

"Božić je ozlijeđen, Jelić Balta i Šuto su, isto tako, vani, Lešković se vraća, također i Krušelj. Malo su nas te ozlijede potrefile, pogodile su nas tamo gdje smo najtanji, ali riješit ćemo to i posložiti momčad za Varaždin."

Za susret bi trebali biti spremni novi igrači Grgić i Dolček.

"Novi igrači sutra bi trebali biti u konkurenciji. Bit će nam sigurno pojačanja, to su igrači s ogromnim iskustvom, a i domaći dečki. Dolček pogotovo, Grgić je tu već bio, zna okruženje i gotovo sve igrače, osjeća se kao kod kuće i takvi igrači nam trebaju. Donose nam kvalitetu više na pozicijama na kojima smo kratki i mislim da smo tu napravili dobar posao. No nadam se još jednom pojačanju, a poziciju neću otkriti", zaljučio je Radeljić.









Tagovi

Ivan RadeljićSlaven BelupoNK VaraždinHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti