Foto: HŠK Zrinjski
Foto: HŠK Zrinjski

VIDEO Plemići žele vratiti naslov prvaka u Mostar, novi igrač kluba je Petar Mamić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 14:05

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

Nakon Frane Mlinara, Ivana Posavca, Davida Čambera i Frana Topića koji je stigao na posudbu iz Dinama, HŠK Zrinjski na službenim je stranicama predstavio još jedno pojačanje za nadolazeću sezonu, a riječ je o 28-godišnjem Zagrepčaninu Petru Mamiću koji u klub dolazi kao slobodan igrač. Mamić je posljednji angažman imao u Cluju, a prethodno je igrao za Žalgiris, Hrvatski dragovoljac, Podbeskidzie, Rakow, Rijeku, Varaždin, Inter Zaprešić, Frosinone, Lokomotivu te Dinamo. Mamić je prošao kroz sve mlađe kategorije hrvatske nogometne reprezentacije (U17-U21), a u crveno-bijelim kvadratićima kombinirano je skupio 31 nastup i šest pogodaka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

S Plemićima je potpisao dvogodišnji ugovor, a za svoje mjesto u momčadi borit će se s Argenticom Cordom. Mamić je u redove mostarskog kluba stigao kao svojevrsna zamjena za Luku Marina koji je na kraju prošle sezone napustio klub, a sada kao slobodan igrač traži novi angažman.

Zrinjski je prošlu sezonu okončao na drugom mjestu Premijer lige BiH, s tim da su osvojili Kup nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Borca iz Banja Luke. Zrinjski je prošle sezone odigrao povijesnu sezonu budući da su izborili plasman u grupnu fazu nekog europskog natjecanja (Konferencijska liga), što nikad prije nije uspjelo nijednom klubu iz BiH.

Plemići će svoju prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati 3. kolovoza kad im u goste stiže Sloga Doboj. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petar MamićZrinjskiBiH Premijer liga

Ostale Vijesti