Vincent Carchietta-USA TODAY Sports
Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

VIDEO Peruanci i Kanađani se žestoko 'potukli', pozlilo pomoćnom sucu, Argentina izborila četvrtfinale

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.06.24. | 08:39

Pogodak koji je prvaka svijeta odveo u sljedeći krug natjecanja postigao je Lautaro Martinez, dok je za slavlje Kanađana najzaslužniji igrač čije se prezime na Kvarneru – ne spominje!

Aktualni svjetski nogometni prvak i branitelj naslova pobjednika Copa Americe Argentina osigurala je plasman u četvrtfinale ovogodišnjeg natjecanja već nakon dva odigrana susreta u skupini A nakon što je u dvoboju 2. kola u East Rutherfordu s minimanih 1-0 (0-0) svladala Čile.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedini gol na utakmici postigao je Lautaro Martinez u 88. minuti, a pogledati ga možete OVDJE (Arena Sport)

Najbolji igrač na utakmici bio je kapetan Argentine Lionel Messi, s tim da svojim nastupom može ponositi i iskusni čileanski vratar Bravo koji je skupio sedam obrana te je pravo čudo da slavlje aktualnog svjetskog prvaka nije uvjerljivije.

Blizu prolasku u četvrtfinale je i debitant na ovom natjecanju Kanada koja je u Kansas Cityju svladala Peru sa 1-0 (0-0) pogotkom Jonathana Davida u 74. minuti, a pogodak možete pogledati OVDJE (Arena Sport)

Inače, utakmicu je obilježila ozbiljna 'tučnjava' na terenu. ali i jedna jako ružna scena. Naime, za vrijeme ogleda pozlilo je pomoćnom sucu koji se suršio na teren, prvi mu je u pomoć dotrčao kanadski vratar Crepau, a brzom intervencijom liječnika spriječen je kobni ishod. Iako se ispočetka sumnjalo na srčani zastoj, ispostavilo se kako situacija ipak nije tako ozbiljna te da se pomoćnik srušio zbog visoke temperature, odnosno sunčanog udara.

Nakon dva kola Argentina je vodeća sa šest bodova, druga je Kanada s tri, dok su Čile i Peru na dnu sa po jednim bodom.

U 3. kolu će za četiri dana igrati Argentina - Peru i Kanada - Čile.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G)


Tagovi

ArgentinaPeruKanadaČileCopa AmericaLautaro MartinezJonathan David

Ostale Vijesti