Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

VIDEO Pavlidis bacio Engleze u očaj usred Londona, Talijani s igračem manje obranili bod protiv Belgije

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 22:55

Norveška je s uvjerljivih 3-0 slomila Sloveniju. Norvežane je do slavlja predvodio Erling Haaland, koji je postigao dva pogotka

Grci su priredili ponajveće iznenađenje kola, svladavši favoriziranu Englesku usred Londona i to u triler-završnici.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Vangelis Pavlidis doveo je Grke u vodstvo u 49. minuti, dok mu je u 83. minuti poništen pogodak za 2-0. Četiri minute poslije Jude Bellingham je poravnao rezultat, no zatim se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade ponovno ukazao Pavlidis i šokirao domaće navijače na Wembleyu za veliku pobjedu Grka 2-1!

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub)


Italija je, pak, sjajno krenula u ogled protiv Belgije i već je do 24. minute imala 2-0 pogocima Cambiasa i Reteguija. Međutim, onda je Pelegrini u 38. zaradio isključenje i ostavio suigrače na cjedilu.

Belgija je smanjila zaostatak u 42. minuti golom koji je potpisao Maxim De Cuyper, a gol za konačnih 2-2 postigao je Leandro Trossard u 61. minuti.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub)

Norveška je u grupi 3 s uvjerljivih 3-0 slomila Sloveniju. Norvežane je do slavlja predvodio Erling Haaland, koji je postigao dva pogotka, a jedan je dodao Sorloth.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Liga nacijaEngleska nogometna reprezentacijaGrčka nogometna reprezentacijaTalijanska nogometna reprezentacijabelgijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti