Screenshot Arenasport
Screenshot Arenasport

VIDEO Osim što je zapucao 11-erac, Budimir slomio tri rebra!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 08:04

Nesretni hrvatski napadač triput je trenera molio za oprost, pa završio u bolnici

U posljednjoj utakmici 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencija je na gostovanju pobijedila Osasunu sa 1-0, nakon što hrvatski napadač Ante Budimir nije iskoristio kazneni udarac u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, naknadno se saznalo da je Budimir noć proveo u bolnici nakon što je ustanovljeno kako je slomio tri rebra.

“Nogometaš Ante Budimir doživio je ozljedu u večerašnjoj utakmici protiv Valencije zbog čega je nakon završetka prebačen u Sveučilišnu kliniku Navarra. Obavljenim pretragama utvrđeno je kako je napadač Vatrenih ozlijedio prsni koš te završio s tri slomljena rebra. Nogometaš će biti zadržan na liječenju i obaviti nove pretrage u sljedećih nekoliko sati”, stoji u priopćenju kluba.

Da je hrvatski reprezentativac zatresao mrežu, umjesto da je neshvatljivo pucao ravno u vratara zapetljavši se u vlastitu fintu, bio bi to njegov 17. pogodak ove sezone u Primeri, koliko je postigao i vodeći strijelac lige, Ukrajinac Artem Dovbik koji igra za Gironu.

Budimirov udarac s bijele točke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Inače, trener Osasune i izbornik baskijske reprezentacije Jagoba Arrasate nakon utakmice se kratko osvrnuo na neiskorišteni 11-erac Budimira i otkrio:

“Tražio me već tri puta za oprost, ali ja nemam što oprostiti, ovdje nitko nije zakazao. Dogodila se blokada i za njega je to nešto čudno, glava utječe jako u ovim situacijama. Sigurno je da će ova situacija ostati u sjećanju obzirom da je to bila posljednja akcija na utakmici. Budimir je inače igrač koji je pouzdan kada su u pitanju penali, do danas nije promašio niti jedan jedanaesterac, ali sve je to dio nogometa. Odigrali smo dobru utakmicu, nismo zaslužili poraz, ali ostali smo bodova i ostaje nam žaliti”, poručio je starteg momčadi iz Pamplone. (G)



Tagovi

Ante BudimirOsasunaJagoba ArrasatePrimeraLa LigaValencia

Ostale Vijesti