REUTERS/Ana Beltran
REUTERS/Ana Beltran

VIDEO Oproštaj Kroosa, Modrić preuzeo kapetansku vrpcu, ostalo 0-0, slijedi Wembley!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 22:53

Kraljevskom klubu sad ostaje šest dana priprema za finale Lige prvaka

Nogometaši Real Madrida, koji su još prije nekoliko kola osigurali naslov prvaka, odigrali su 0-0 protiv Betisa u posljednjem, 38. kolu španjolsog prvenstva, utakmici koja je ujedno bila oproštaj Tonija Kroosa od stadiona Santiago Bernabeu te posljednja provjera pred finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund sljedeće subote u Londonu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti postavio je jedanaestoricu koja bi trebala istrčati protiv Crno-žutih Edian Terzića sljedeće subote u 21 sat na Wembleyju:

Courtois – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Junior.

Naravno da su većinom pazili da se ne ozlijede, nije to bilo ni približno ogranje punom snagom nego doziranje, neki bi čak rekli autopilot. Imali su gosti iz Seville nekoliko prilika, u 41. čak zabili nakon prekida, ali je sudac uz pomoć VAR-a nakon pregleda snimke odlučio da je Marco Roca utjecao na igru prije nego je Johnny zabio.

Poništeni pogodak Betisa pogledajte OVDJE (Arenasport).

U drugom poluvremenu za nijansu agresivnija igra Madriđana, ali ništa specijalno. U 64. su napustili Nacho Hernandez (dao vrpcu Kroosu) i Thibaut Courtois (ušli Militao i Kepa), a u 74. minuti je Carvajala zamijenio Lucas Vazquez, a CamavinguLuka Modrić.

Imao je hrvatski Maestro već u 78. minuti priliku, ali je uzadnji čas zatvoren.

U 86. minuti izašao je Toni Kroos, nakon 464 utakmice u bijelom dresu Kraljevskog kluba, uz stajaće ovacije navijača na tribinama Santiago Bernabeua i ponekim natpisima pola na njemačkom “Danke, Antonio”. Po svom posljednjem izlasku s travnjaka 34-godišnji njemački reprezentativac koji se nakon Eura oprašta od nogometa rekao je treneru Ancelottiju “Hvala za sve.” Plakao je…Iskreno! (ri)




Tagovi

Real MadridLa LigaToni KroosLuka ModrićCarlo AncelottiBetis

Ostale Vijesti