Zarko Basic/PIXSELL
Zarko Basic/PIXSELL

VIDEO Oglasio se Velimir Zajec: "Vjerujem da zajedno osvajamo izbore"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 11:31

Velimir Zajec bit će kandidat liste Dinamovo proljeće na predstojećim izborima

Kandidacijska lista "Dinamovo proljeće" danas ujutro objavila je ime svojeg nositelja, ujedno i predsjedničkog kandidata na predstojećoj izbornoj skupštini GNK Dinama koja će se održati 2. ožujka 2024. godine.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o legendarnom igraču Dinama, bivšem treneru i direktoru Velimiru Zajecu koji se putem video poruke obratio javnosti iz svojeg doma u Ateni:

"Pozdrav svima, ja sam Velimir Zajec i predvodit ću još jedno Dinamovo proljeće", rekao je Zajec, aludiravši na 1982. kada je Dinamo furioznom igrom u proljetnom dijelu sezone 1981./82. stigao do dugoočekivanog naslova prvaka.

"Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama, s idejom da pomognu Dinamu. Ja o nogometu znam malo više od njih i zato sam tu, da se primimo posla, ojačamo Dinamovu školu nogometa, učvrstimo prvu momčad i podignemo naš Dinamo na još jednu višu razinu. Vjerujem da zajedno osvajamo izbore i bit ću spreman odgovarati na sva pitanja vrlo brzo. Odgovarati na operativna pitanja dečki (ostali članovi liste Dinamovo proljeće, op.a.) su već počeli. Vidimo se uskoro u Zagrebu, a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo. Pozdrav od Zeke. Živio naš Dinamo!".

Video poruke možete pogledati OVDJE.

Liste za skupštinu prikupljaju se do 15. veljače 2024., a za sada je poznato da će, osim Velimira Zajeca, kandidat za predsjednika kluba biti Otto Barić mlađi, kao nositelj liste "Dinamo iznad svih". (N.R.)



Tagovi

Velimir ZajecDinamo ZagrebGNK DinamoSkupština GNK Dinamo

Ostale Vijesti