Screenshot
Screenshot

VIDEO Očajan početak u Turskoj: Brekalo u drugoj utakmici za novi klub zaradio izravan crveni karton

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.09.24. | 20:07

Horor start…

Iako će se u Turskoj još neko vrijeme uglavnom pisati o utakmici Fenerbahcea i Galatasaraya u kojoj je gostujuća momčad stigla do 3-1 pobjede usprkos velikoj dominaciji domaćina, na naslovnicama tamošnjih sportskih medija ove je nedjelje završio Josip Brekalo. I to ne zbog nekog prekrasnog pogotka, asistencije, driblinga…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, u okršaju Kasimpase i Antalyaspora, Brekalo je u 77. minuti dobio izravan crveni karton. Hrvatski krilni napadač išao je u jedan dribling, lopta mu je malo pobjegla, a u želji da ispravi svoju pogrešku, uklizao je ne bi li ju ponovno osvojio. Umjesto lopte, Brekalo je 'ušao' direktno u nogu odnosno koljeno Rakipa, a glavni arbitar bez prviše razmišljanja pokazao mu je da slobodno krene prema svlačionici.

Odmah je Brekalu bilo jasno što je napravio, nakon starta na veznjaku Antalyaspora ostao je ležati na podu držeći se za glavu, ali njegovo žaljenje nije pretjerano zanimalo suca.

Inače, u ogledu Kasimpase i Antalyaspora pogodaka nije bilo, dok je Samsunspor kod Rizespora stigao do minimalne pobjede pogotkom Ntchama u 46. minuti.

Horor start Brekala pogledajte OVDJE (SK)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip BrekaloKasimpasaSuper Lig

Ostale Vijesti