NK Segesta Sisak
NK Segesta Sisak

VIDEO Novopečeni trećeligaš doveo Barcelonino dijete u svoje redove!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 12:43

Niželigaška bomba odjeknula je iz Siska

Novi trećeligaš, najstariji hrvatski klub, Segesta i Siska započeo je pripreme za novu sezonu. Trener Zoran Buinac sa svojim stožerom je obavio prozivku na kojoj je nazočilo 31 igrač.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Od prošlosezonskog sastava na okupljanju su bili Zrinščak, Zlatunić, Vanzela, Kopić, Kesić, Rendulić, Kukoč-Patraello, Matulić, Živčić, Kos, Antonić, Radošević i Brlić, a među novim imenima su Čičković, Rep, Milinović, Kordić, Da Silva, Šuart i Martinez Lopez.

Ne bi tu bilo ništa čudno da ovaj potonji nije pravi mali dragulj. Naime, punim imenom Edgar Martinez Lopez, Barcelonino je dijete koje je igrali u U19 Ligu prvaka, pohvalila se Segesta na svojim službenim stranicama.

Pohvalili su se Siščani i nekim njegovim potezima kroz mladu karijeru, a možete ih vidjeti OVDJE.

Dodajmo kako su ovoga ljeta klub napustili Đurić, Đurak, Kovačević, Martinović, Beretina, Burmudžija, Mihaljević, Gastaladelo, Solomun i Ajdinović. U pripremnom razdoblju, Siščani će odigrati osam pripremnih utakmica, a prva od njih je na rasporedu već u subotu 17. srpnja.

(eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germanijak transferinogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti