REUTERS/Kacper Pempel
REUTERS/Kacper Pempel

VIDEO Nevjerojatno! Livakoviću izravan crveni, VAR se nije oglasio

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.10.24. | 22:23

Kakva utakmica u Varšavi

Šest golova vidjeli smo u Varšavi, Poljska je izjednačila na 3-3, a onda je uslijedio najveći šok utakmice i pri tome ne mislimo ni na kakav prokret. Ne. Već nešto puno nevjerojatnije. Izravan crveni karton za Dominika Livakovića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Livaković je isključen zbog prekršaja na Lewandowskom. Hrvatski golman je istrčao i izbio loptu ispred Lewandowskog, no zakačio ga je nogom i sudac je to ocijenio izravnim crvenim kartonom.

Ne samo da je odlučio da je to crveni karton, već se nije niti oglasio VAR, pritužbe kapetana Luke Modrića nije htio niti poslušati, usput je dao žuti karton i Baturini zbog prigovora, od Perišića se samo odmaknuo. Čini se da je Španjolca baš emotivno pogodio jecaj Lewandowskog. No, prema snimkama koje trenutno vidimo, ne znamo niti zašto se nije oglasio VAR, niti u kojim je pravilnicima ovo izravan crveni.

Kako neslužbeno doznajemo iz sudačkih krugova, VAR se obavezno trebao uključiti. Situacija je jasna - Livaković je prvi na lopti, ima isti pokret, nema dodatnog pokreta nogom, u punom je trku, ne može se zaustavit i Lewandowski njemu dolazi u prostor. S druge strane, ima i onih koji će reći da se ugrožava sigurnost Lewandowskog, kramponima na koljeno, neprirodan položaj golmana nako ispucane lopte... Dodali su nam '"da je ovo start na Modriću, tražili bi zatvor za golmana".

Eh... Procijenite sami - OVDJE. (Nova TV)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaCONCACAF Liga nacijaLiga nacijaDominik Livaković

Ostale Vijesti