VIDEO: Neviđeno! Barcin golman glumio da je u nesvijesti i dobio crveni karton

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.03.15. | 14:53

U utakmici Copa Libertadoresa između ekvadorske Barcelone SC i kolumbijskog Atletico Nacionala zabilježena je nevjerojatna scena.

Kod rezultata 1:1, u samoj završnici utakmice, Barcelona se gotovo već poveselila vrijednom bodu, ali sreća je bila kratkog vijeka. Prilikom jedne pogreške obrane, Barcin golman Maximo Banguera je pokušavao malo odglumiti i 'kupiti' vrijeme, ali to ga je skupo koštalo.

Zbog rušenja protivničkog igrača Bangueri se sudac spremao pokazati crveni karton. Kada je vidio da ga je sudac pripremio, Banguera je odglumio da je pokošen u duelu sa napadačem Ateltica, Jonathanom Copeteom. Nepomično je ležao neko vrijeme, iako mu je jedini kontakt sa suparničkim igračem bila ispružena ruka.

Nastojao je time ukrasti malo vremena, ali je ubrzo shvatio da se neće izvući i morao je napustiti travnjak. Kako nesreća nikada ne dolazi sama od sebe i kako se kaže, sve se plaća i sve se vraća, tako je Barcelona tri minute nakon njegovog izlaska s travnjaka primila gol i na kraju izgubila s 2:1. Loša karma i gluma, to je sigurno!

(Foto: Screenshot Youtube)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Copa LibertadoresBarcelona SCAtletico NacionalMaximo Banguera

Ostale Vijesti