Screenshot
Screenshot

VIDEO Nejašmić: „Oduševljen sam što sam postao član ovog sjajnog kluba i jedva čekam zaigrati“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.09.24. | 10:40

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

Darko Nejašmić više nije igrač Osijeka. Ovog četvrtka to su potvrdili Bijelo-plavi na svojoj službenoj stranici, da bi ga nešto kasnije na svojim stranicama predstavio Al-Sharjah s kojim je Nejašmić potpisao višegodišnji ugovor.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka, odšteta je iznosila milijun eura, a za klupsku stranicu Osijeka Nejašmić je naglasio:

„Od prvog dana sam govorio da mi je u Osijeku odlično i da su me svi tako i prihvatili. Zahvalan sam na tomu, baš kao i moja obitelj. S moje strane sam uvijek nastojao dati svoj maksimum, ne samo na svakoj utakmici, nego i na svakom treningu. Bilo je sigurno puno lijepih trenutaka, naravno da u sportu kao i u životu općenito ima i onih manje ugodnih, ali tako to ide. Sada je došlo vrijeme za rastanak i neku novu epizodu za koju sam se odlučio u svojoj karijeri. Bijelo-plavima, naravno, želim puno sreće i uspjeha, a navijačima zahvaljujem na korektnosti i podršci. Hvala svima“, poručio je Nejašmić.

U novom klubu Nejašmića će dočekati Maro Katinić, aktualni U21 reprezentativac Hrvatske koji je pod vodstvom Dragana Skočića igrao standardno.

Nejašmićev transfer u Al-Sharjah službeno je potvrđen na društvenim mrežama, a Nejašmić je u dresu novog kluba, s brojem 16 na leđima, kratko poručio:

„Oduševljen sam što sam postao član ovog sjajnog kluba i jedva čekam zaigrati.“

Ukupno je za Bijelo-plave odigrao 113 utakmica, a prije Osijeka igrao je još i za matični mu klub Hajduk. S novim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Darko NejašmićUjedinjeni Arapski EmiratiOsijekLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti