Screenshot X
Screenshot X

VIDEO Navijača oborili policajci kad je potrčao prema Modriću: “To mi je najbolji trenutak u životu“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 20:09

Zanimljive scene iz Münchena

Mladi navijač htio je ispuniti svoj san da se što više približi zvijezdama svoje momčadi, Real Madrida. Nosio je dres Judea Bellinghama, po dolasku bijelog autobusa u München dočekao momčad zajedno sa stotinjak navijača, a onda mu je dan pokvario jedan incident.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Luka Modrić i Toni Kroos još su trebali izaći iz autobusa, a inače uvijek izlaze zadnji. Tada je mladi navijač pokušao pobjeći iz sigurnosne mreže redara i policajaca kada je vidio da hrvatski veznjak uzeo svoj kovčeg kako bi otišao u hotelsku dvoranu. Nije bio ni blizu nogometaša, a osiguranje ga je žestoko oborilo na tlo.

"Dobro sam, ali malo me boli glava. Samo sam htio upoznati Luku Modrića, prvi put u životu sam ga vidio. Znam da sam pogriješio, ali htio sam ga upoznati. To je najbolje trenutak cijelog mog života", objasnio je mladi navijač za Marcu.

"Neće biti financijske kazne, samo smo uzeli njegove podatke za izvješće. On je dijete, mora biti oprezan s ovakvim činom jer je to nešto opasno", rekao je jedan od njemačkih policajaca koji su uhitili navijača.




Tagovi

Luka ModrićReal Madridnavijači

Ostale Vijesti