VIDEO: Najgora kupnja Chelseaja! Protivničkom igraču prijetio da će ga zaklati!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.03.16. | 20:03

Sramota!

Papy Djilobodji je neočekivano postao zvijezda posljednjeg dana posljednjeg ljetnog prijelaznog roka. Chelsea je tražio jednog ili više obrambenih igrača, cijelo ljeto su se spominjala razna imena, a odjednom se pojavila vijest da je na Stamford Bridge došao Papy Djilobodji.

Ovaj 27-godišnji Senegelac plaćen je Nantesu 3,5 milijuna eura, a Jose Mourinho je tvrdio kako nije ništa znao o njegovom dolasku. Da nema povjerenja u njega, Portugalac je pokazao tako da je Djilobodji rijetko bio i na klupi. Bez obzira na lošu igru obrambenih igrača Chelseja ove sezone.

Kako je bilo izvjesno da za njega nema budućnosti na Stamford Bridgeu, Chelsea je Senegalca ove zime posudila Werderu. On u Bremenu redovno igra, zabio je i jedan gol, a danas se našao u srcu velikog skandala.

Na utakmici Werdera i Mainza u jednom duelu su bili Djilobodji i protivnički igrač De Blasis. Senegalac je laktom udario igrača igrača Mainza, ali to mu nije bilo dovoljno. Dok je De Blasis bio na podu, Djilobodji je prstom prešao preko vrata. Sudac nije vidio ovu prijetnju, ali smo prilično sigurni da će Bundesliga oštro sankcionirati igrača.

(Screenshot: Video)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Papy Djilobodji

Ostale Vijesti