REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

VIDEO Mourinho s tribine vodio Livakovića i društvo do remija protiv Uniteda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 22:39

Hrvatski vratar odradio je čitavi susret i u drugom dijelu se istaknuo s nekoliko sjajnih obrana

Uoči ogleda Fenerbahçea i Man. Uniteda u okviru trećeg kola Europske lige, Erik ten Hag se, iz samo njemu znanih razloga, usporedio sa Joseom Mourinhom, kazavši kako su se i on i ekscentrični Portugalac u karijeri naosvajali trofeja. Nismo sigurni u kakvom je to stanju 'ludila' bio Nizozemac, ali, evo, čisto za usporedbu on je u svojoj karijeri osvojio devet trofeja, od kojih je jedan i pehar za osvajanje njemačke regionalne lige s Bayernovom drugom momčadi, dok Jose u svojim vitrinama ima ukupno 26 trofeja, od čega dvije Lige prvaka, naslove u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji, Kup Uefe, Europsku i Konferencijsku ligu... Shvatili ste poantu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ten Hag je u ovom času, ponovno iz nekog čudnog razloga, još uvijek trener Uniteda koji je, prema izračunu Transfermarkta, skuplji gotovo 630 milijuna eura od Fenera, ali nizozemski strateg nije niti u takvom omjeru snaga uspio slomiti Mourinha u Istanbulu, već je susret okončan remijem 1-1.

Toliko o tom trofejnom mastermindu na klupi Crvenih vragova...

Što se utakmice tiče, United je poveo u 15. minuti nakon fine akcije koju je pogotkom okrunio Eriksen i to na asistenciju Zirkzeeja. Dominik Livaković nije ništa mogao kod tog gola...

Ništa značajnije se, iz rezultatskog kuta, nije odvilo do konca poluvremena, ali jest na startu drugog. Fener je pojurio u kontranapad, Saint-Maximin je ubacio loptu u srce kaznenog prostora Uniteda gdje je En Nesyri iskoristio smušenost Martineza i De Ligta i poentirao za izjednačenje u 49. minuti.

Osam minuta kasnije, Mourinho nije izdržao – reklamirao je penal kod glavnog arbitra Turpina, a ovaj ga počastio isključenjem.

REUTERS/Murad SezerREUTERS/Murad Sezer

Nakon toga je United zaigrao nešto bolje, pucali su izvana ofenzivci iz Uniteda, pokušavali i nakon kornera, ali Livaković je u tim trenucima radio sjajan posao na vratima turskog kluba. Utakmica se u smiraju sasvim razvodnilai na koncu ostalo je tih 1-1, a United je tom prilikom proslavio i jedan jubilej. Naime, čak godinu dana engleski velikan nije nikoga pobijedio u Europi. (pz)

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

Europska ligaManchester UnitedFenerbahçeErik ten HagJose MourinhoDominik Livaković

Ostale Vijesti