Reuters / Sergio Perez Livepic
Reuters / Sergio Perez Livepic

VIDEO Modrićeva poezija vanjskom: Prvi put kao kapetan vodio Madriđane pa oduševio navijače

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.08.24. | 08:34

Endrick je debitirao na otvaranju predsezone Real Madrida, a Modrić je prvi puta nosio kapetansku traku Kraljevskog kluba

Real Madrid započeo je svoju predsezonsku turneju porazom protiv momčadi Milana 1-0. Dok je Endrick imao svoj dugo očekivani debi, Luka Modrić prvi je puta predvodio Kraljeve kao kapetan.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je u prvom dijelu Real stvarao šanse, nije stigao do gola. Nakon pauze Samu Chukwueze doveo je Talijane u vodstvo, svladavši Lunina u 55. minuti. Osam minuta kasnije, Milan je mogao zabiti i drugi, kada je Bennacer izveo slobodan udarac, ali Thiawov snažan udarac glavom odbiio se od grede. Minute su odmicale i u 73. na satu, Lunin je sjajno nadmudrio Pulišića u situaciji jedan na jedan, ali opet nije bilo gola. No madridska momčad je u 83. minuti imala dobru priliku za poravnanje. Brahim je ubacio loptu za Álvara Rodrígueza , koji nije uspio svladati Torrianija jedan na jedan. Činilo se da će izjednačenje potom donijeti pokušaj Frana Garcíe, koji je sjajno prošao oko Tomorija u šesnaestercu, samo da bi njegov udarac blokirao Thiaw. Od tada do kraja, Ancelottijevi momci nastavili su igrati u potrazi za golom koji jednostavno nije došao.

Međutim, onaj tko je posebno oduševio na utakmici je Luka Modrić. On je igrao prvih 45 minuta utakmice, bio kapetan momčadi, a u jednom trenutku svojim potezom vanjskom zaludio navijače. "Klasa", "Modrićeva dodavanja vanjskom su poezija. Trebala bi biti izložena u svim nogometnim akademijama i školama diljem svijeta", pišu mu komentatori na društvenim mrežama.

Madridu slijedi Barcelona u New Jerseyju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Real MadridLuka Modrićpripremepripremne utakmice

Ostale Vijesti