Screenshot
Screenshot

VIDEO Mladi Vatreni postigao najlakši pogodak u karijeri, Jagiellonia prvak Poljske zbog bolje gol-razlike!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 18:51

Ove sezone postigao je tri pogotka u HNL-u nakon čega je ostvario transfer u Poljsku, a ovo mu je bio osmi pogodak otkako je stigao u redove novog kluba.

Ante Crnac u 18. minuti okršaja protiv Slaska postigao je vjerojatno najlakši pogodak u svojoj karijeri. U posljednjem kolu Ekstraklase njegov je Rakow na domaćem terenu dočekao dvostrukog prvaka Poljske, a Crnac je u 26. nastupu u poljskom prvenstvu postigao svoj osmi pogodak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gostujući vratar obranio je udarac Kochergin kojeg mu je serivaro baš Crnac, ali lopta se zaustavila u lokvi vode na samoj gol-liniji pa tako mladom Vatrenom nije bilo teško poentirati.

Osim Crnca, od hrvatskih predstavnika na ovom ogledu je i Fran Tudor, inače kapetan Rakowa, dok je Matej Rodin utakmicu započeo na klupi za pričuve igrače.

Pogodak Crnca pogledajte OVDJE (Sportklub)

Utakmica je na kraju završila rezultatom 1-2, a pobjedu gostiju osigurali su Esposito i Nahuel, a iako je Slask s ova tri boda došao do brojke 63, novi prvak poljske je Jagiellonia zbog bolje gol-razlike budući da je međusobni omjer ove sezone između Jagiellonie i Slaska 1-0-1.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante CrnacRakow CzestochoweEkstraklasa

Ostale Vijesti