Screenshot/X
Screenshot/X

VIDEO Matanović najavio, Matanović obavio: Hrvat postigao svoj šesti gol, a sezona nije ni krenula

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.08.24. | 10:32

Hrvat je Eintrachtovo oružje u napadu, golovima je dodao i jednu asistenciju

U sezoni 2011./12. FSV i Eintracht međusobno su igrali u 2. ligi, a sada su odradili jedan prijateljski dvoboj u kampanji "Eintracht in der Region" pod kojim se igra niz probnih utakmica bundesligaša protiv manjih klubova iz Hessena. Ujedno, bila je to i jubilarna utakmica kojom se ove godine obilježava 125. rođendan oba kluba. U susjedskom dvoboju dva frankfurtska kluba, Eintracht je zasluženo slavio 5-2 protiv FSV-a, a glavna zvijezda pobjednika bio je mladi hrvatski reprezentativac Igor Matanović (21) koji je u ovoj utakmici asistirao i postigao dva gola, odnosno, ukupno njih šest samo u predsezoni.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tuta je započeo golijadu u 26. minuti, samo tri minute poslije poduplao je rezultat Omar Marmoush, da bi Igor Matanović zabio treći pogodak u 34. minuti, a Nathaniel Brown je baš na Matanovićevu asistenciju u 40. povisio na velikih 4-0 već u prvom dijelu utakmice. U nastavak je prvoligaš ušao nešto opuštenije, a FSV je zabio dva pogotka i smanjio na 4-2, no Igor Matanović još je jednom briljirao kada je ubačaj iz kornera u 71. minuti usmjerio glavom u mrežu i na semafor postavio konačan rezultat.

Kako je najavio da ima što pokazati u Frankfurtu prije nekoliko mjeseci, tako je to od prve sekunde krenuo i pokazivati.

Matanović je ujedno odigrao cijeli susret.


Iako su u prošlosti njihove dvoboje znali obilježiti veliki navijački neredi, sada je atmosfera bila potpuno drugačija. Čak 10.175 gledatelja, među kojima i brojne obitelji s djecom, došlo je na stadion na Bornheimer Hangu i gledalo pobjedu bundesligaša nad klubom iz regionalne lige.

Eintrachtu slijedi generalna proba u subotu u Valenciji (21 sat) i ona će biti pravo mjerilo prije starta koji bundesligaša čeka u DFB-Pokalu protiv drugoligaša Eintracht Braunschweiga.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Eintracht FrankfurtIgor MatanovićprijateljskaPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti