Germanijak
Germanijak

VIDEO Ludo slavlje na autocesti: Navijači dočekali Dinamove igrače, zajedno proslavili naslov prvaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 01:30

Na povratku iz Splita, Dinamov autobus stao je na odmorištu. Tamo su bili brojni navijali i počela je fešta

Dinamovi nogometaši doživjeli su na povratku kući iz Splita neočekivanu feštu. Stao je autobus s igračima na odmorištu Zir (kod Macole), a tamo su već bili brojni navijači, koji su se također vraćali s Poljuda. Uslijedilo je veliko slavlje, autobus se zaustavio pred stotinama okupljenih navijača, igrači su izišli iz njega i krenulo je 'ludilo'. Zajedno su igrači i navijači zapjevali Dinamove pjesme, palile su se baklje, bio je i vatromet. Uzeli su igrači od navijača i megafon, vodili navijanje, Martin Baturina završio je na ramenima suigrača.


Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ubrzo su kočnice otpuštene, kapetan Dominik Livaković preuzeo megafon od Stefana Ristovskog, poveo pjesmu 'za Dinamo dao bih sve', onda su igrači i navijači zajedno sakndirali Arijanu Ademiju pa je na red došao i Igor Bišćan, čije su ime posebno izvikivali. Izišli su igrači sasvim iz autobusa, priključili se navijačima, fotografirali se s njima, neki su im poklonili majice, trenirke, bila je to stvarno ludo slavlje na autocesti. Praktički, postaje već tradicija, na istom mjestu zaustavili su navijači autobus i prošle godine po povratku iz Šibenika, kad su Modri također potvrdili naslov prvaka, kao što su ga sad potvrdili na Poljudu.

"Šampioni, šampioni", orilo se ličkom noći, trajalo je sve skupa oko pola sata, pamtit će igrači i navijači još dugo tu ludu, splitsku večer. (T.N.,E.G.)

Cijelo slavlje pogledajte OVDJE



Tagovi

GNK DinamoBad Blue BoysNK Hajduk SplitHNLHrvatska nogometna ligaHajdukDerbi

Ostale Vijesti