Bill Streicher-USA TODAY Sports
Bill Streicher-USA TODAY Sports

VIDEO Liverpool bolji od Arsenala, slavlja upisali Chelsea, Milan i Manchester United

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.08.24. | 10:16

Utakmice su odigrane u sklopu američke turneje

Liverpool pobijedio je u srijedu s 2-1 Arsenal u predsezonskoj prijateljskoj utakmici koja se igrala u SAD-u, a Milan je pobijedio Real Madrid 1-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Druga dva engleska prvoligaša Chelsea i Manchester United također su upisali slavlja i to protiv meksičkog Club America (3-0), odnosno Betisa (3-2).

Pred gotovo 70.000 gledatelja okupljenih na stadionu Philadelphia Eaglesa, pobjednika Super Bowla 2017., Liverpool je slavio pogocima Salaha (13.) i Fabia Carvalha (34.), dok je za Arsenal jedini gol zabio Kai Havertz. Igrači Nizozemca Arnea Slota nastavljaju tako pripreme drugom uzastopnom pobjedom u Sjedinjenim Državama. U subotu su pobijedili Betis.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Chelsea, sada pod vodstvom talijanskog trenera Enza Maresce, pobijedio je zahvaljujući jedanaestercu koji je u 3. minuti realizirao Christopher Nkunku te golovima Marca Guiua i Nonija Maduekea.

U Chicagu je nigerijski reprezentativac Samuel Chukwueze postigao jedini pogodak u dvoboju Milana i Real Madrida koji je završio pobjedom talijanskog kluba. Milan je tri dana ranije već slavio protiv Manchester Cityja u New Yorku (3-2).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Prijateljska utakmicaprijateljske utakmicepripremepripremne utakmiceChelseaManchester UnitedArsenalLiverpoolReal Madrid

Ostale Vijesti