REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

VIDEO Lewangolski! Poljak u dvije minute zabo dva pogotka, a onda i promašio nemoguće za kompletiranje trogotka!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 22:18

Majstor je majstor, godine su samo broj.

Znate li da je Robert Lewandowski u razmaku od devet minuta onomad postigao pet pogodaka? Ako znate, onda vas ni najmanje neće iznenaditi da je sada, u 54. i 56. minuti, Poljak zabio dva pogotka i tako osigurao Barceloni velikih 2-0 u El Clasicu!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za prvi pogodak asistirao mu je Casado, s tim da je 'asistent' i Mendy koji je zakasnio s izlaskom, da bi onda dvije minute kasnije ključno dodavanje bilo Baldino, a egzekucija… Ha, ne moramo ni reći čija, sve se zna!

Pogodak sjajnog Lewe za 1-0 pogledajte OVDJE, a za 2-0 OVDJE (Arena Sport)

Spomenimo kako je posebno simpatična bila reakcija Hansija Flicka kod drugog pogotka Poljaka. Doduše, to 'simpatična' drži vodu samo ako ste navijač Blaugrane, jer ako niste, nije vas to pretjerano nasmijalo.

Nakon što je Barcelona povela s 2-0, Ancelotti je ragirao uvevši u igru Modrića u 63. minuti, dok je Dani Olmo kod gostiju u igru ušao minutu kasnije.

Točno 10 minuta nakon što je zabio za 2-0 Barcelone, Lewandowski je imao savršenu priliku da postigne trogodak u El Clasicu.

Ali, promašio je nemoguće! Prazan gol, doslovno nevjerojatno za igrača takvog kalibra. Sve je imao serviarno kao na pladnju, ali umjesto u gol, Poljak je gađao direktno u vratnicu.

Ako ne ništa, barem smo dobili potvrdu da je samo čovjek...

Nevjerojatan promašaj Lewandowskog pogledajte OVDJE (Arena Sport)





Tagovi

Robert LewandowskiBarcelonaReal MadridEl ClasicoLa Liga

Ostale Vijesti