Youtube/Screenshot
Youtube/Screenshot

VIDEO Legendarni Thomas Müller emotivno se oprostio od Elfa: "Nisam mogao sanjati što ću postići"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 11:09

Oproštajni video napravio je na terenu na kojemu je napravio svoje prve nogometne korake

Nijemac Thomas Müller najavio je reprezentativnu mirovinu u emotivnom videu na Youtubeu. Slavni 34-godišnjak je upisao 131 utakmicu tijekom 14 godina sa seniorskom momčadi Njemačke, postigavši ​​45 golova. Bio je dio Die Manschafti koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2014. i osvojio je Zlatnu kopačku na turniru u Južnoj Africi 2010.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Kada sam prije 14 godina mogao igrati svoju prvu međunarodnu utakmicu u njemačkoj reprezentaciji, ovo nisam mogao ni sanjati", rekao je Muller u videu objavljenom na YouTubeu.

“Velike pobjede i gorki porazi. Suprotstaviti se najboljima, uz fantastične suigrače s kojima sam doživio nezaboravne trenutke. Osjećajući vašu naklonost na terenu, uvijek sam bio jako ponosan što igram za svoju zemlju. Slavili smo zajedno, a ponekad zajedno pustili i suzu. Htio bih reći hvala svim navijačima i suigračima u reprezentaciji. Hvala vam na podršci tijekom godina. Zadržite svoj entuzijazam za momčad uoči Svjetskog prvenstva 2026. To je ono što sada radim i ja kao navijač na tribinama, a ne više kao igrač na terenu. Doviđenja i vidimo se uskoro", poručio je Müller emotivo u videu.



Njegov posljednji nastup bio je na ovom Euru, kada je u 80. minuti tijekom poraza Njemačke u četvrtfinalu Europskog prvenstva od Španjolske ušao s klupe. Bio je to njegov osmi veliki turnir s Elfom.

Müllerov 131 nastup čini ga trećim igračem njegove zemlje po broju nastupa, iza Lothara Matthausa (150) i Miroslava Klosea (137), dok je ujedno njihov šesti najbolji strijelac, izjednačen s Karl-Heinzom Rummeniggeom.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Njemačka nogometna reprezentacijaThomas MüllerLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti