REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

VIDEO Labrović sjajnim obranama sačuvao pobjedu protiv Borussije, Majer se vratio

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.10.24. | 17:45

Nakon Real Madrida, mjeru Milijunašima iz Dortmunda uzeo je i Augsburg. Zašto velike zasluge idu hrvatskom reprezentavinom vrataru

U dvoboju 8. kola Bundeslige Augsburg je kod kuće iznenadio Borussiu Dortmund s 2-1, dok je RB Leipzig domaćom pobjedom nad Freiburgom (3-1) opet preuzeo vrh.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Augsburg je preokretom slavio protiv Borussije, uz veliki doprinos vratara Nediljka Labrovića, koj ije s nekoliko odličnih obrana sačuvao pobjedu i bio jedan od junaka domaće momčadi. Gosti su poveli golom Nizozemca Donyella Malena već u četvrtoj minuti, da bi bavarska momčad preokrenula golovima Francuza Alexa Claudea Mauricea (25, 50). Augsburg je pobjedom skočio na 11. mjesto, a Borussia je sedma. Za Augsburg je svih 90 minuta igrao i Kristijan Jakić.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Leipzig je također preokretom slavio protiv Freiburga i sada na vrhu ima tri boda više od Bayerna. Japanac Ritsu Doan doveo je Freiburg u vodstvo, a Istočni Nijemci su u drugom poluvremenu dali tri gola preko Mađara Willya Orbana, Nizozemca Lutsha Geertuide i Belgijanca Loisa Opende.

Stuttgart je s 2-1 pobijedio Kiel, dok su St. Pauli i Wolfsburg, za koje je zadnjih deset minuta igrao Lovro Majer, odigrali 0-0. Majeru je to povratnički nastup nakon ozljede gležnja, a u 90. minuti zaradio je i žuti karton.



Tagovi

BundesligaNediljko LabrovićAugsburgWolfsburgLovro Majer

Ostale Vijesti