Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Labrović primio tri gola, Jakić zamijenjen

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.09.24. | 22:50

Od 35. do 70. minute gosti su bili s igračem manje

U prvom ogledu četvrtog kola Bundeslige nogometaši Mainza su upisali premijernu pobjedu, slavili su kod Augsburga 3-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U udarnoj momčadi Augsburga su se našla dvojica hrvatskih igrača, vratar Nediljko Labrović i Kristijan Jakić koji je zamijenjen u 62. minuti.

Utakmica je počela šokantno za Augsburg jer su gosti nakon petnaest minuta imali dva gola prednosti. Sieb je zabio u 13. (VIDEO – Sportklub), a Burkardt u 15. minuti (VIDEO). Vratio se Augsburg u igru u 25. minuti nakon što je Schlotterbeck pogodio suparničku mrežu (VIDEO), a uskoro nakon toga su uslijedili novi povoljni događaji za domaćina. U 33. i 35. je žute kartone zaradio Amiri (VIDEO) i Mainz je ostao s desetoricom.

Unatoč igraču manje Mainz je u 49. minuti opet došao do dva gola prednosti, a novi je pogodak ovog petka dao Burkardt (VIDEO). Augsburg se vratio u 57. kada je Essende pogodio za 2-3 (VIDEO), ali je isti igrač pocrvenio u 70. (VIDEO) pa su se snage ponovno izjednačile na travnjaku.

Do kraja se rezultat više nije mijenjao, a u 10. minuti sudačke nadoknade VAR je poništio kazneni udarac za Augsburg (VIDEO) te je tako Mainz je time preskočio svog večerašnjeg suparnika na ljestvici.



(Hina)



Tagovi

AugsburgMainzBundesligaNediljko LabrovićKristijan Jakić

Ostale Vijesti