REUTERS/Robin Rudel
REUTERS/Robin Rudel

VIDEO Kramarić briljantan na otvaranju sezone, Vatreni isporučio tri 'komada' u mrežu Kiela!

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 24.08.24. | 15:53

Dobar, bolji - Andrej Kramarić!

Andrej Kramarić novu sezonu u Bundesligi otvorio je na najbolji mogući način! U 3-2 pobjedi Hoffenheima, Kramarić je postigao sva tri pogotka za svoju momčad!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativac prvo je sigurno realizirao najstrožu kaznu koju je skrivio gostujući vratar Timon Weiner u 6. minuti , da bi onda do kraja prvog poluvremena sjajno zaključio jednu akciju s lijeve strane pa onda izbliza rutinski poentirao

Pogodak Kramarića za 1-0 pogledajte OVDJE (SK)

Drugi pogodak Kramarića na utakmici pogledajte OVDJE (SK)

U nastavku je Kiel smanjio na 2-1 nakon što je precizan bio Alexander Bernhardsson (63.), da bi onda Karamarić u 87. minuti postigao svoj treći pogodak na utakmici i tako riješio pitanje pobjednika.

Kako je Kramarić došao do trogotka na otvaranju sezone pogledajte OVDJE (SK)

Svega dvije minute kasnije, gosti su smanjili na 3-2 preko Machina, ali više od toga nisu mogli pa je tako Hoffenheim na otvaranju sezone ostvario važnu pobjedu!

S ovim trogotkom, Kramarić je došao do svojeg 135. pogotka u dresu Hoffenheima te 118. u Bundesligi.

Spomenimo i kako je ove subote svoj debitantski nastup u Bundesligi upisao Nediljko Labrović. On je odradio svih 90 minuta na golu Augsburga u domaćem remiju s Werderom (2-2), s tim da se za pogotke Werdera na njega ne može gledati kao direktnog krivca. Kristijan Jakić nije konkurirao za utakmicu.

No, vratimo se na trenutak Labroviću. Iako je primio dva pogotka, Labrović je na golu Augsburga bio vrlo dobar, a posebno se istaknuo obranom u 51. minuti kad je zaprijetio Ducksch te u u 73. kad je isti igrač išao jedan na jedan s hrvatskim vratarom koji je ostao pribran te je na kraju izašao kao pobjednik iz te jedan na jedan situacije.

Sjajnu obranu Labrovića pogledajte OVDJE (SK)

Najveće iznenađenje priredili su nogometaši Freiburga koji su s 3-1 na domaćem terenu svladali favorizirani Stuttgart. Kubler (27., 61.) i Doan (54.) bili su precizni kod domaćina, dok je jedini pogodak Stuttgarta djelo Demirovića (2.).

Mainz i Union Berlin odigrali su utakmicu u kojoj pobjednika nije bilo (1-1), a Juranović još neko vrijeme neće konkurirati za svoju momčad zbog ozljede. RB Leipzig je pak sezonu otvorio minimalnom pobjedom protiv Bochuma, a utakmicu je odlučio Nusa (59.), mladić koji je ovog ljeta stigao u klub kao svojevrsna zamjena za Danija Olma.

U posljednjoj utakmici na subotnjem rasporedu u Bundesligi, BVB je s 2-0 na Westfalenu bila bolja od Eintracht Frankfurta. Pobjedu domaćina potpisao je Bynoe-Gittens s dva pogotka (73., 90+2.).

(ri)



Tagovi

HoffenheimKielHolstein KielBundesligaAndrej Kramarić

Ostale Vijesti