Reuters
Reuters

VIDEO Kao neki paralelni svijet: Reus u debiju zabio i asistirao, doppietta El Pistolera

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 08:26

Urugvajac nije u cvijetu mladosti, ali kao ni takvog ga donedavni stoper Hajduka ne može čuvati...

Ove subote navijači BVB-a i Barcelone uživali su u domaćim pobjedama svojih momčad, a u nedjelju ujutro probudili su se s vijestima kako oni zbog kojih su neki od njih i zavoljeli te klubove i dalje 'oni stari'. Doduše, ne igraju u nekoj najjačoj ligi svijeta, već u MLS-u, svojevrsnom paralelnom svijetu, ligi u kojoj kao da je vrijeme stalo. I nije jedina takva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U noći sa subote na nedjelju vidjeli smo ukupno 12 utakmica u MLS-u, s tim da je neki pretjerani učinak hrvatskih nogometaša izostao.

Dario Župarić i Kristijan Kahlina bili su vrlo dobri u remijima svojih momčadi. Župarićev Portland odigrao je 4-4 protiv St. Louis Cityja, dok je utakmica Charlotte – NY Red Bulls završila rezultatom 1-1. Petar Musa nije igrao u 4-3 gostujućoj pobjedi Dallasa protiv DC Uniteda.

Ono što svakako treba istaknuti je sjajan debi Marca Reusa za novu momčad i u novoj ligi. Legendarni Nijemac je u 62. minuti ušao u igru za LA Galaxy, a do kraja ogleda protiv Atlante je vlastoručno potpisao slavlje svoje momčadi. Prvo je u 76. minuti asistirao Puigu za 1-0, da bi onda u 84. minuti sam postigao pogodak s kojim je postavio konačnih 2-0.

Sažetak utakmice i sjajan debi Reusa pogledajte OVDJE (Arena Sport)

No, nije Reus jedina 'stara koka' koja je oduševila u noći sa subote na nedjelju. Oba pogotka u 2-0 pobjedi Inter Miamija protiv Cincinnatija u 'Derbiju Istoka' postigao je Luis Suarez, urugvajski veteran koji je put do mreže protivnika pronašao u 1., a onda i u 6. minuti. I dobro je da je u tako ranoj fazi utakmice bio tako efikasan, jer Inter Miami je od 42. minute imao igrača manje nakon što je drugi žuti karton dobio Aviles, ali gosti to ipak nisu znali unovčiti.

Spomenimo kako su za Inter Miami igrali Busquets i Alba,ali ne i Messi, dok je za goste do 82. minute igrao Chidoze Awaziem.

Sažetak utakmice i pogotke El Pistolera pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Luis SuarezMarco ReusInter MiamiLA GalaxyMLS

Ostale Vijesti