Photo: Slavko Midžor/PIXSELL
Photo: Slavko Midžor/PIXSELL

VIDEO Ikona HNL-a koja je nekad rješavala Derbi ima novi klub!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 10:07

U samo godinu dana preskočio je dva ranga natjecanja, lani je bio trener u šestom, ljetos nakratko u petom, a odsad u četvrtom

Pomni pratirtelji Hrvatske nogometne lige, a posebno navijači Dinama i Hajduka sjećaju se Derbija 2000. godine kad su Plavi vodili 2-0, Bijeli izjednačili na 2-2, a u posljednjim trenucima Tomislav Gondžić je zabio za 3-2!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tadašnji najbolji igrač Hajduka Mario Carević u međuvremenu se profilirao kao trener, nije mu zasigurno odmoglo ni komentiranje na televiziji, a kako Gondžića nema tako izloženog javnosti nakon igračke karijere potiho gradi trenersku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Nakon što je pet godina radio u omladinskoj školi tadašnjeg Inter Zaprešića, da danas ponovno Inkera, vodeći od 2016. do 2021. kadete i juniore, postao je prvo pomoćni trener, a nakon što je klub zbog stečaja pao u najniži rang bio je trener prve momčadi Žutih, nekadašnjeg Diva iz predgrađa, s kojim je osvojio šestu ligu. No, ovog ljeta suradnja je prekinuta, Gondžiću su trebali novi izazovi te je prihvatio poziv Tondachza iz Bedekovčine. U tri kola osvojio je šest bodova u 4. NL središta Zagreb (skupina A), nakon čega je, kako u tiskanom izdanju Sportskih novosti piše Ivica Pezelj, odlučio preuzeti klupu člana 3. NL centar, Bistre!

Bistra je u prva dva ovosezonska kola pretrpjela dva poraza, u nekadašnjoj velikoj Dinamovoj igračkoj nadi i u svakom slučaju jednoj od ikona HNL-a vide čovjeka s novom energijom i znanjem za potrebno sređivanje momčadi. Gondžić je tako u samo godinu dana preskočio dva ranga natjecanja, lani s Inkerom bio je u šestom, ljetos nakratko u petom, a odsad u četvrtom. Neka mu je sa srećom i – naprijed Bistra!

A Gondžićeve utakmice karijere podsjetite se ovdje. (nl)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tomislav GondžićNK BistraInkerInker ZaprešićGNK DinamoDerbiHNL

Ostale Vijesti