Screenshot
Screenshot

VIDEO Hrvatska s 'nogometnim' porazom zaključila turnir u Rabatu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.04.23. | 15:50

Hrvatska je turnir zatvorila s četiri boda.

Hrvatska futsal reprezentacije sinoć je s minimalnih 0:1 izgubila od prvaka Azije Japana i na taj način zaključila jaki međunarodni turnir u Rabatu. Podsjetimo, Hrvatska je u prvom kolu svladala Francusku 5:4, a u drugom remizirala s domaćinom Marokom 3:3, koji je aktualni prvak Afrike te Futsal Vatreni turnir završavaju s četiri osvojena boda.

Danas se igra posljednja utakmica na turniru između Maroka koji također ima četiri boda i Francuske koja ima tri boda. Japan je turnir završio s tri boda.

Marinko Mavrović i Kujtim Morina u posljednjoj utakmici turnira veću priliku dali su igračima koji su manje igrali protiv Maroka i Francuske, tako su na vratima umjesto 'jedinice' Zorana Primića priliku po poluvrijeme dobili Filip Pavlović i Ante Piplica.

Najbolju hrvatsku priliku u prvom dijelu propustio je David Mataja koji je pogodio stativu. Iako su Futsal Vatreni imali inicijativu, Japanci su u 12. zabili nakon lijepe akcije prkeo Rafaela Henmija. Malo tko je mogao očekivati da će to ujedno biti i jedini pogodak na utakmici. Hrvatska je u nastavku dvoboja bila bolja momčad na parketu, prilike nisu iskoristitili Jelovčić dvaput, Čekol, Postružin i Sekulić, a Japanci su sami sebi u jednom navratu pogodili i stativu.

U 33. minuti igru je zbog ozljede napustio Postružin. Hrvatska je do kraja utakmice pokušavala s golmanom igračem, stvorila još nekoliko prilika, ali nije uspjela slomiti igrača utakmice Tabuchija.

Futsal reprezentativci u četvrtak se vraćaju u Hrvatsku, a u nedjelju 23. travnja počinje doigravanje za prvaka Hrvatske. (nr)


Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacijaFutsal

Ostale Vijesti