REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

VIDEO Galatasaray s 4-3 bolji od Elfsborga, Bodo slavio protiv Brage

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 19:04

Sve ostale utakmice trećeg kola na rasporedu su u četvrtak

Odigrane su prve dvije utakmice trećeg kola Europske lige, Galatasaray je u Istanbulu svladao švedski Elfsborg 4-3, dok je norveški Bodo slavio 2-1 u Portugalu protiv Brage.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Čak sedam pogodaka je postignuto u Istanbulu nakon kojih je Galatasaray došao do druge pobjede, a uz to ima jedan remi. Elfsborg, sastav koji je tijekom ljeta iz Europske lige izbacio Rijeku, sada ima pobjedu i dva poraza.

Na poluvremenu se činilo kako Galatasaray ima otvoren i jednostavan put prema tri boda jer je vodio 3-0. Strijelci su bili Icardi u 28. i Yilmaz u 44., uz autogol švedskog vratara Petterssona u 39. minuti. Međutim, Elfsborg se uspio vratiti te je stigao do 2-3 nakon golova Hulta u 52. i Baidooa iz jedanaesterca u 65. minuti.

U završnici je prvo domaćin poveo 4-2 golom Akguna u 83., dok je Larsson u 92. minuti pogodio za konačnih 4-3 aktualnog turskog prvaka. Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Norveški Bodo Glimt je kao i Galatasaray na sedam bodova nakon gostujućeg slavlja 2-1 kod portugalske Brage. Bodo je poveo u 53. minuti golom Evjena, dok je Niakate izjednačio jedanaest minuta kasnije. Vrlo brzo nakon toga Niakate je postao Bragin tragičar, zaradio je dva žuta kartona, u 66. i 67. minuti te je domaćin ostao s igračem manje. Brojčanu prednost Bodo je naplatio u 94. minuti, a Nielsen je bio strijelac za 2-1 i tri boda norveškog sastava.

Sve ostale utakmice trećeg kola na rasporedu su u četvrtak.

Europska liga, 3. kolo:

Galatasaray - Elfsborg 4-3 (Icardi 28, Pettersson 39-ag, Yilmaz 44, Akgun 83 / Hult 52, Baidoo 65-11m. Larsson 90+2)

Braga - Bodo Glimt 1-2 (Niakate 64 / Evjen 53, Nielsen 90+4)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bodo/GlimtBragaElfsborgGalatasarayEuropska liga

Ostale Vijesti