Screenshot
Screenshot

VIDEO Futsal Vatreni remizirali s ponajjačom reprezentacijom svijeta!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.04.23. | 07:59

Posljednju utakmicu na turniru Hrvatska igra večeras protiv prvaka Azije Japana.

Nakon što je Hrvatska u prvom kolu jakog međunarodnog turnira u Rabatu svladala Francusku 5:4, sinoć je remizirala (3:3) s domaćinom turnira, prvakom Afrike i sudionikom četvrtfinala zadnjeg Svjetskom prvenstva, reprezentacijom Maroka.

Domaćini su sjajno otvorili utakmicu i več do 9. minute imali prednost od 2:0. Zabila su dva ponajbolja igrača Maroka El Mesrar i Bakkali. No, zaostatak od dva razlike nije obeshrabrio naše reprezentativce koji do poluvremena stižu do preokreta. Franco Jelovčić majstorski je pogodio u 11. i 16. minuti dvoboja, a potom je David Mataja poentirao za 3:2 vodstvo Futsal Vatrenih. U nastavku utakmice obje reprezentacije stvorile su nekoliko prilika, Marokanci su ipak bili nešto bolji i u 35. uspjeli poravnati golom Joada.

Nakon izjednačenja Jurlina je imao veliku priliku da Hrvatskoj donese novo vodstvo, Marokanci su pokušali potom s golmanom-igračem, no rezultat se nije mijenjao.

Nakon četiri dana turnira Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda, Francuska tri, a Japan nula. Futsal Vatreni večeras će zatvoriti turnir utakmicom protiv prvaka Azije Japana, a posljednja utakmica igra se u utorak između Francuske i Maroka. (rv)


Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacijaFutsalfutsal

Ostale Vijesti