Germanijak
Germanijak

VIDEO Futsal reprezentacija se vratila u Zagreb: Dom sportova 'gori', trećinu dvorane čine djeca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.10.23. | 18:28

Ključna utakmica za plasman na Svjetsko prvenstvo počinje u 19 sati.

Nakon 11 i pol godina hrvatska futsalska reprezentacija odigrat će utakmicu u Zagrebu. I to ne bilo kakvu, već ključnu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo koje će se u rujnu i listopadu 2024. održati u Uzbekistanu. Ako Futsal Vatreni danas pobijede Francusku, skočit će na vrh skupine Elitne runde kvalifikacija za Futsal Mundijal 2024 i imat će otvoreni put prema plasmanu u Uzbekistan.

Da su se Zagrepčani zaželjeli futsala i hrvatske futsalske reprezentacije potvrđuje puni Dom sportova II u kojeg se natiskalo oko tri tisuće gledatelja među kojima se našlo i oko 1000 klinaca iz raznih futsal klubova iz Zagreba i okolnih županija (Akademije Gimke, Bjelovara, Futsal Gorice, Futsal Dinama, Futsal Zagija...).

Prije utakmice od ženske frutsalske reprezentacije oprostile su se Andrea Telišman i Valentina Stipančević i dobile prigodan pljesak okupljene publike u Domu sportova II

Francuze očito očekuje paklena atmosfera, a nadamo se da će naši navijači pomoći Futsal Vatrenima da upišu važnu kvalifikacijsku pobjedu i izbore plasman na prvo Svjetsko prvenstvo nakon 24 godine odustva. (nr)



Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacijafrancuska futsal reprezentacijaFutsalsvjetsko prvenstvo u futsaluSvjetsko prvenstvo u futsalu 2024

Ostale Vijesti