VIDEO: Futsal Dinamo s devet komada Potpićanu debitirao u prvoj ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.09.15. | 11:19

Malonogometaši Futsal Dinama uspješno su startali u svom debitantskom nastupu u 1. HMNL.

Futsal Dinamo je u svom debiju u prvoj ligi s uvjerljivih 9:0 pobijedio Potpićan u Dvorani II Doma sportova i zasjeo na vrh ljestvice.

Pred oko tisuću navijača, 'mali Dinamo' je već u trećoj minuti došao do vodstva, a do kraja su gosti primili devet komada u svojoj mreži. Trostruki strijelac je bio Ziberi, Đulvat je zabio dva, a Horvat, Pezelj i Capar po pogodak, dok je Škorić obranio penal u 12. minuti.

Uvjerljiva pobjeda kojoj se iskreno rečeno i nisam nadao. Bili smo uvjerljivi, moćni i ova pobjeda došla je kao rezultat napornog rada na treninzima i vjere u uspjeh. Još postoji puno mjesta za napredak, i nadam se kako ćemo u idućem kolu protiv Osijeka pokazati nastavak našeg dobrog rada“, rekao je nakon utakmice trener Dinama, Mićo Martić, prenose službene stranice Futsal Dinama.

Hat-trick postigao je Sadat Ziberi, pojačanje pristiglo iz Alumnusa.

Presretan sam zbog ovakvog starta. Od početka smo se postavili dominantno na terenu i pokazali kvalitetu koja je uvelike bila na našoj strani. Što se tiče mojih pogodaka, nisam igrač koji se voli stavljati u prvi plan. Igram u službi momčadi, i dok god pobjeđujemo, nije važno tko postiže pogotke“.

U idućem kolu Dinamo će gostovati u Osijeku protiv istoimenog domaćina, a susret je na rasporedu 25. rujna.

(Foto: futsal-dinamo.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoPotpićanmali nogomet1. HMNL

Ostale Vijesti