REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Erik ten otkaz: West Ham u 90+2. do slavlja protiv Uniteda, Nizozemac bi uskoro mogao postati bivši

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 17:26

Pobjedu Čekićara potpisao je Bowen.

Loša forma nogometaša Manchester Uniteda se nastavila i u devetom kolu engleske Premier lige, ovaj put su poraženi u Londonu od West Hama s 1-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svi su golovi postignuti u završnici susreta, a Manchester United je pao u 92. minuti. West Ham je poveo u 74. golom Summervillea, dok je Brazilac Casemiro izjednačio u 81. minuti. Činilo se kako će ogled završiti bez pobjednika, ali je u nadoknadi dosuđen jedanaesterac za domaći sastav, a Bowen je u 92. pogodio za slavlje West Hama 2-1.

Bio je to četvrti prvenstveni poraz Manchester Uniteda u sezoni te se i dalje nalazi jako nisko, na 14. mjestu ljestvice. Prestigao ga je upravo West Ham.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Chelsea je pobijedio pred svojim navijačima Newcastle 2-1 čime se bodovno izjednačio s Arsenalom koji je na četvrtom mjestu. U 18. minuti je Chelsea poveo golom Jackson, dok su gosti izjednačili kada je Šveđanin Isak u 32. minuti iz blizine pogodio domaću mrežu.

Pobjedu je Chelseaju osigurao Palmer odličnim udarcem u bliži kut, u 47. minuti, dok je Isak mogao postati junak i dvostruki strijelac za Newcastle, ali je uprskao sjajnu šansu u 75. minuti.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Crystal Palace je s minimalnih 1-0 svladao Tottenham golom Matete u 31. minuti. Bila je to premijerna pobjeda Crystal Palacea u Premier ligi ove sezone.

Pogodak odluke pogledajte OVDJE (Arena Sport)



Tagovi

Manchester UnitedWest HamTottenhamCrystal PalaceChelseaNewcastlePremier liga

Ostale Vijesti