Reuters / Jason Cairnduff Livepic
Reuters / Jason Cairnduff Livepic

VIDEO De Bruyne se napokon vratio treninzima, Pep spreman za Japance: "Oni su nepredvidivi"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 08:37

Prva utakmica na Svjetskom klupskom prvenstvu u Cityjevoj povijesti, pobjeda bi ih odvela u finale, koje se igra u petak

Kevin De Bruyne vratio se treninzima dok je Manchester City obavljao završne pripreme za svoj polufinale FIFA Svjetskog klupskog prvenstva. Belgijac je bio nedostupan zbog ozljede tetive od otvaranja Premier lige s Burnleyem u kolovozu, a sada je napravio još jedan korak u svom oporavku. Pepovoj se momčadi vraća uoči susreta s japanskim klubom Urawa Red Diamonds u King Abdullah Sports Cityju u Džedi (19 sati po srednjoeuropskom vremenu).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

To predstavlja prvu utakmicu na Svjetskom klupskom prvenstvu u Cityjevoj povijesti, a pobjeda će ih odvesti u finale, koje se igra u petak u 21 sat. Ako uspiju osvojiti i ovaj turnir, postat će prvi engleski klub koji je osvojio Premier ligu, FA kup, Ligu prvaka, UEFA Superkup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo u istoj kalendarskoj godini.

“Shvaćamo to kao privilegiju, čast je biti ovdje. Sjediti ovdje i igrati znači da ste učinili nešto iznimno u prošlosti. Moramo to prihvatiti, odigrati utakmicu i zaslužiti biti u finalu. Znamo koliko je teško osvojiti ovo natjecanje."

"Da biste bili u finalu, prvo je na redu teško polufinale, a japanska reprezentacija je pobijedila Njemačku na SP-u. Nogomet u Japanu nevjerojatno je porastao u proteklih deset godina. Oni su oštri i brzi u prijelazima i nepredvidivi u mnogim slučajevima", upozorio je Guardiola.




Tagovi

Manchester CityKevin De BruyneFIFASvjetsko klupsko prvenstvo

Ostale Vijesti