Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

VIDEO Dalić poveo prvi trening uoči Walesa bez sedam igrača, izbornik je cijeli trening otvorio za javnost

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.03.23. | 18:51

Luka Modrić, Marcelo Brozović, Borna Barišić i Bruno Petković ostali su u hotelu odraditi individualni trening. Nema ni Ivice Ivušića koji je bolestan, dok će Josip Stanišić i Domagoj Vida stići večeras.

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je s pripremama za kvalifikacijski ogled protiv Walesa u Splitu. Utakmica se igra u subotu 20.45 sati, a prvi trening se održao danas u Dugopolju na stadionu Hrvatskih vitezova.

Prvotno je plan bio da se trening održi na Poljudu gdje će se i igrati kvalifikacijski susret s Walesom za Euro 2024., ali je zbog cilja da se travnjak na Poljudu očuva u što boljem stanju prebačen u Dugopolje. Izbornik Zlatko Dalić odlučio je da cijeli trening bude otvoren za javnost umjesto planiranih 15 minuta.

Na današnjem treningu u Dugopolju nije bilo sedam igrača. Luka Modrić, Marcelo Brozović, Borna Barišić i Bruno Petković ostali su u hotelu odraditi individualni trening. Nema ni Ivice Ivušića koji je bolestan, dok će Josip Stanišić i Domagoj Vida stići večeras u Split. (km)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti