Situacija s laganim dodirom Gvardiola i Joaa Pedra u 71. minuti kad su domaći tražili kazneni udarac. Foto: Reuters/Peter Cziborra
Situacija s laganim dodirom Gvardiola i Joaa Pedra u 71. minuti kad su domaći tražili kazneni udarac. Foto: Reuters/Peter Cziborra

VIDEO City lako kroz Brighton, Gvardiol i Kovačić igrali 90 minuta

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 22:59

Pobijede li sve do kraja, Građani će obraniti naslov

Hrvatski nogometni reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su svih 90 minuta za Manchester City u 4-0 (3-0) gostujućoj pobjedi protiv Brighton & Hove Albiona u posljednjem susretu 29. kola engleskog prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

City je poveo prekrasnim golom glavom iz pada De Bruynea (17.), uslijedila su dva pogotka Fodena (26., 34.), prvi iz slobodnog udarca uz pomoć bloka, drugi nakon pogreške u izlaženju iz svog 16-erca domaće momčadi, da bi u drugom poluvremenu mrežu domaćih zatresao i Alvarez (62.) nakon što ga je požrtvovno uposlio Walker.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Ovom pobjedom City je stigao na drugo mjesto sa 76 bodova, samo jednim manje uz utakmicu manje od vodećeg Arsenala, a dva više uz također utakmicu manje od trećeg Liverpoola. Pobijede li sve do kraja, Građani će obraniti naslov.

Brighton je 11. sa 44 boda.

(Hina, G)


Tagovi

Manchester CityBrightonPremier ligaJoško GvardiolMateo KovačićPhil FodenKevin De BruyneJulian Alvarez

Ostale Vijesti