Lucas Peltier-USA TODAY Sports
Lucas Peltier-USA TODAY Sports

VIDEO Brazil se lako obračunao s Paragvajem, Kolumbijci ubacili tri komada Kostarikancima

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 08:54

Seleção je u Nevadi slavio s 4-1, dok je Kolumbija s 3-0 pobjedom izborila drugi krug.

Dvije utakmice u drugom kolu skupine D u Copa Americi nisu ponudile nikakvo iznenađenje. Prvo je Kolumbija s rutinskih 3-0 svladala Kostariku u Arizoni, da bi onda Brazil s 4-1 bio bolji od Paragvaja u Nevadi. Zanimljivo, nijedna od dvije utakmice nije odigrana pred prepunim tribinama, s tim da je posebno nevjerojatno bilo vidjeti kako za ogled Kolumbija – Kostarika nije prodano ni 50 posto kapaciteta State Farm stadiona…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, onih 27386 gledatelja koji su došli uživo pogledati utakmicu su imali što za vidjeti. Pogotke su zabijali Diaz (31. – kazneni udarac), Sanchez (59.) te Cordoba (62.), s tim da je još jednom oduševio James Rodriguez koji je drugu utakmicu zaredom zaradio nagradu za igrača utakmice. Nekadašnja desetka Real Madrida je u slavlju protiv Paragvaja upisao dvije asistencije, da bi sada došao do brojke tri nakon što je sjajno namjestio pogodak Cordobe.

S ovom pobjedom Kolumbija je izborila prolazak u nokaut fazu Copa Americe.


Drugu utakmicu u skupini odigrali su Paragvaj i Brazil. Seleção je očekivano slavio, strijelci pogodaka bili su Vinicius Junior (35., 45+5.), Savio (43.) te Paqueta koji je prvo u 31. minuti promašio kazneni udarac, da bi onda u 65. bio precizan s bijele točke.

Paragvaj je utakmicu završio s 10 igrača budući da je Andres Cubas u 79. zaradio izravni crveni karton.

U trećem kolu, koje je na rasporedu u noći s utorka na srijedu, Brazil će snage odmjeriti s Kolumbijom, a Kostarika s Paragvajem. (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaKolumbijska nogometna reprezentacijaVinicius JuniorJames RodriguezCopa AmericaCopa America 2024

Ostale Vijesti