Jessica Alcheh-USA TODAY Sports
Jessica Alcheh-USA TODAY Sports

VIDEO Brazil kiksao na samom otvaranju, Kolumbija opravdala status favorita

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 08:03

Sinoć je kompletiran prvi krug grupne faze Copa Americe.

Nastavlja li se kriza Brazila? Nakon što su pokleknuli na zadnjoj Copa Americi (2021.), a potom i na Svjetskom prvenstvu (2022.), Seleçao je novo prvenstvo Južne (u ovom izdanju i Sjeverne) Amerike otvorio 'nulom' protiv Kostarike.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Brazil je, očekivano, dominirao utakmicom. Marquinhos je u prvom dijelu zabio, ali mu gol nije priznat. Paqueta je u nastavku pogodio stativu, a Seleçao je ukupno imao 19 udaraca u gol, od čega sedam u okvir. Vratar Kostarike Patrick Sequera najzaslužniji je jer je Kostarika ostala neporažena, ali treba pohvaliti cijelu srednjoameričku momčad na požrtvovnoj igri i pristupu utakmici.

Sažetak možete pogledati OVDJE (SportKlub).

U drugoj utakmici skupine D Kolumbija je opravdala ulogu favorita protiv Paragvaja i slavila s 2-1. Kolumbijci su na odmor otišli s 2-0 prednosti golovima Daniela Munoza u 32. i Jeffersona Lerme u 42., a asistent kod oba pogotka bio je bivši igrač Porta, Monaca, Real Madrida i Bayerna, a danas prvotimac Sao Paula, James Rodriguez. Paragvaj je smanjio u 69. preko Encisa, ali, unatoč dobroj igri, nisu uspjeli izjednačiti.

Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE (SportKlub)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Brazilska nogometna reprezentacijaCopa AmericaCopa America 2024Kolumbijska nogometna reprezentacijaParagvajska nogometna reprezentacijaKostarika

Ostale Vijesti