VIDEO: Bilić iščupao bod, Adebayor se vratio lijepim pogotkom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.02.16. | 17:56

Odlično poslijepodne za gostujuće momčadi u Premiershipu.

Od 5 utakmica engleske prve lige koje su počele u 16 sati, njih 4 su završile pobjedom gostiju dok je u jednoj zabilježen neriješeni rezultat. Domaćini su bez slavlja.

Jedina utakmica u kojoj gosti nisu odnijeli puni plijen bila je ona između Norwicha i West Hama. No, Slaven Bilić može biti i zadovoljan bodom do kojeg je njegova momčad došla u trominutnom 'blitzkriegu'.

Nakon prvih 45 minuta u kojima nije bilo pogodaka, Norwich je u 54. minuti poveo golom Bradyja. Hoolahan je 11 minuta kasnije doveo West Ham u prilično tešku situaciju, ali gosti se nisu predavali, a još jednom je zasjao Dimitri Payet. Prvo je u 74. minuti zabio gol za smanjenje rezultata da bi 2 minute kasnije asistirao Nobleu za konačnih 2:2.

Nije West Ham uspio prestići Manchester United, a ostali su i bez 6. mjesta. Njega je preuzeo Southampton koji je u gostima pobijedio Swansea. Slavili su i Watford, Stoke te WBA, a istaknimo i kako je svoj prvi gol za Crystal Palace zabio Emmanuel Adebayor. Togoanski napadač je u 45. minuti pokazao manire rasnog strijelca i sjajnim udarcem glavom savladao protivničkog golmana Gomesa, ali je Watford ipak uspio doći do pobjede.

Premiership, 26. kolo:

Bournemouth – Stoke 1:3 (Ritchie 57'/Imbula 9', Afellay 52', Joselu 55')
Crystal Palace – Watford 1:2 (Adebayor 45'/Deeney 16'-11m, 82')
Everton – WBA 0:1 (Rondon 14')
Norwich – West Ham 2:2 (Brady 54', Hoolahan 65'/Payet 74', Noble 76')
Swansea – Southampton 0:1 (Long 69')

(Foto: Action Images)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Emmanuel Adebayor

Ostale Vijesti