REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

VIDEO BiH osvojila prvi bod u A diviziji Lige nacija, Gruzija i dalje stopostotna

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 22:28

Danas su odigrane dvije utakmice u A diviziji, četiri u B, dvije u C i jedna u posljednjem rangu natjecanja.

Danas su odigrane dvije utakmice skupine 3 A divizije Lige nacija. Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Budimpešti je odigrala 'nulu' s Mađarskom i tako stigla do prvog boda u najvišem rangu natjecanja. U derbiju skupine, Nizozemska i Njemačka odigrale su 2-2. Domaćini su poveli u 2. preko Reijndesa, no Njemačka je do poluvremena preokrenula golovima Undava u 38. i Kimmicha u trećoj minuti dodatka. Konačni rezultat djelo je Dumfriesa u 51.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove s utakmice Nizozemska - Njemačka pogledajte OVDJE (SportKlub)

U skupini 1 B divizije Gruzija je u Albaniji slavila 1-0 golom Kočorašvilija u 71., a Češka se s 3-2 pobjedom nad Ukrajinom iskupila za 1-4 poraz od Gruzije u prvom kolu. Pavel Sulc zabio je prva dva gola za Češku, a posljednji je djelo Součeka iz penala.

Golove s utakmice Češka - Ukrajina pogledajte OVDJE (SportKlub).

Engleska je golovima Harryja Kanea svladala Finsku s 2-0, a maksimalan učinak u skupini ima i Grčka koja je nadvisila Irsku u Dublinu s također 2-0.

Golove s utakmice Engleska - Finska pogledajte OVDJE (SportKlub).

U trećem rangu Latvija je svladala Ovčje Otoke s 1-0, a Sjeverna Makedonija Armeniju s 2-0. U zadnjoj diviziji Malta je bila bolja od Andore s 1-0 u gostima.



Tagovi

Liga nacijaNjemačka nogometna reprezentacijanizozemska nogometna reprezentacijaMađarska nogometna reprezentacijanogometna reprezentacija bosne i hercegovine

Ostale Vijesti