REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

VIDEO Bayer zadržao +2 uoči derbija s Bayernom, Kane dostigao Lucu Tonija

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 17:58

Hrvati se ove subote nisu istaknuli u Bundesligi

Nogometaši Bayera iz Leverkusena zadržali su vodeće mjesto na ljestvici Bundeslige pobjedom u 20. kolu kod Darmstadta 2-0 i zadržali dva boda prednosti ispred Bayerna koji je u Münchenu nadvisio Borussiju iz Mönchengladbacha 3-1. Sljedeće subote Bayer i Bayern igraju međusobno u Leverkusenu…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bayer Leverkusen je i dalje neporaženi lider u Bundesligi, sa 16 pobjeda i 4 remija, te zadržava dva boda prednosti u odnosu na Bayern.

Oba pogotka za Apotekare djelo su mladog Nigerijca Nathana Tella. Josip Stanišić je igrao cijelu utakmicu za Apotekare kao desni stoper, a kod domaćih su Josip Maglica i Bartol Franjić igrali po 81 minutu.

Momčad Thomasa Tuchela je imala više problema protiv neugodne Borussije (M). Gladbach je poveo preko Nice Elvedija (35.), ali je prije odmora izjednačio Aleksandar Pavlović (45.). U drugom dijelu su za Bayern zabijali Harry Kane (70.) i Matthijs De Ligt (86.) na asistenciju Sanea. Kane je zabio svoj 24. bundesligaški gol ove sezone, a tijekom sezone 2007./08. Luca Toni zabio je isto toliko golova, što je rekord bavarskog kluba za prvu sezonu u dresu Bayerna. Dodajmo da je Lovro Zvonarek ostao na klupi Bavaraca.

Bochum i Augsburg su odigrali 1-1, a za goste je Kristijan Jakić igrao 81 minutu. Stuttgart je upisao jako bitnu pobjedu kod Freiburga s kojim su Švabe zadržali treće mjesto Bundeslige. Slavili su s 3-1 u gostima, a zabijali su Undav, Fuhrich i Mittelstadt, dok je za Freiburg zabio Kubler.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub) i OVDJE (Sportklub).



Tagovi

Bayer LeverkusenBayernBundesligaKristijan JakićJosip StanišićBartol FranjićMatej MaglicaHarry KaneLuca ToniLovro Zvonarek

Ostale Vijesti