REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Atletico razbio Valenciju, Iñaki Williams trostruki asistent u pobjedi ponosa Baskije

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 23:09

Odigrane su posljednje dvije utakmice dana u La Ligi

Nogometaši madridskog Atletica pobijedili su Valenciju s 3-0 pred svojim navijačima, u dvoboju petog kola španjolske La Lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Atletico je ovom pobjedom došao do 11 bodova te se izjednačio s Realom i Villarrealom, a taj trojac ima četiri boda manje od vodeće Barcelone. Valencia je i dalje bez pobjede, na samom dnu ljestvice.

Prvi pogodak na ogledu postigao je Gallagher u 39. minuti, dok su nova dva uslijedila u nastavku. Pobjedu domaćina potvrdio je Griezmann golom u 54. minuti, a sve je zaključeno kada je Alvarez u sudačkoj nadoknadi postavio konačnih 3-0.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Nogometaši Athletica drugu su pobjedu upisali u petom kolu, u gostima su Baskijci bili bolji od Las Palmasa s 3-2. Iako nije postigao ni jedan pogodak igrač utakmice bio je član Athletica Inaki Williamsa koji je bio asistent kod sva tri gostujuća pogotka.

Već u sedmoj minuti Athletic je poveo golom Sanceta, dok je Nico Williams u 30. povećao na, činilo se, sigurnih 2-0. Za Athletic su se stvari počele komplicirati u nastavku. Prvo je Jauregizar u 56. pocrvenio za goste, a dvije minute kasnije Ramirez je sjajnim pogotkom smanjio na 1-2.

Unatoč igraču manje Athletic je treći pogodak dao u 76. minuti kada je Paredes povećao na 3-1. Munoz je smanjio na 2-3 u 83. minuti, ali to je bilo sve od Las Palmasa koji unatoč igraču više nije do kraja ozbiljnije zaprijetio Athleticu.


(Hina)


Tagovi

La LigaPrimeraInaki WilliamsAtletico MadridAthletic BilbaoValenciaLas Palmas

Ostale Vijesti