REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

VIDEO Asistencija Matanovića, Ćaleta Car uspješan u Glasgowu

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 03.10.24. | 22:40

U kasnijem terminu (21) odigrano je preostalih devet utakmica Europske lige.

Nogometaši Lyona s uvjerljivih 4-1 nadvisili su Rangerse u Glasgowu i zadržali maksimalan učinak nakon dva kola novog izdanja Europske lige. Apsolutni junak dvoboja bio je Malick Fofana, koji je zabio prvi i četvrti pogodak za Lavove (10. i 55.), a upisao je i dvije asistencije Alexandreu Lacazetteu, u 19. i 45.+1. minuti utakmice. Jedini pogodak za Rangerse zabilježio je Tom Lawrence u 14., za 1-1, no pet minuta kasnije Lacazette postiže svoj prvi pogodak na utakmici i više nije bilo povratka za Gerse.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Duje Ćaleta Car odigrao je svih 90 minuta za Lyon.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

Igor Matanović odradio je svih 90 minuta u velikoj 3-1 pobjedi Eintrachta na gostovanju kod Besiktasa. Golovima Marmousha u 19. i Dina Ebimbe u 22. Eintracht je rano stvorio osjetnu prednost koju nije uspio ublažiti Ciro Immobile, promašivši penal u 27.

Gol ta 3-0 djelo je Knauffa u 82. na dodavanje našeg Matanovića koji je, kao i Kramarić u ranijem terminu, asistencijom pomogao svojoj momčadi doći do pobjede. Masuaku je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio počasni gol za Besiktas.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

Dominik Livaković primio je jedan pogodak (Vlap, 29.) u 1-1 remiju Fenerbahcea kod Twentea. Pogodak za Fener zabio je Dušan Tadić u 71. minuti na dodavanje Amrabata.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

Franjo Ivanović odradio je svih 90 minuta u 0-0 njegovog Royal Union St. Gilloisea protiv norveškog Bodo/Glimta.

PAOK Dominika Kotarskog izgubio je u Solunu od FCSB-a s 0-1, a jedini pogodak na utakmici zabio je Birligea u osmoj minuti nadoknade prvog poluvremena. Rumunji su od 56. igrali bez isključenog Olarua, ali PAOK nije uspio izjednačiti.

Gol s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

Poraz je upisala i Jurićeva Roma, na gostovanju kod Elfsborga jedini pogodak na utakmici zabio je Michael Baidoo u 44.

Gol s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

U derbiju kola Porto i Manchester United remizirali su u efikasnoj utakmici s 3-3. Gosti su sjajno krenuli i već u 20. vodili 2-0 golovima Marcusa Rashforda i Rasmusa Hojlunda, no Porto je do kraja poluvremena izjednačio. Zabili su Pepe i Samuel Agehowa koji je u 50. minuti zabio svoj drugi pogodak na utakmici i donio Portu prednost. United je od 81. minute igrao bez isključenog Brune Fernandesa. Unatoč igri s igračem manje Crveni Vragovi uspjeli su izjednačiti u 91. preko Harryja Maguirea.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (ArenaSport)

Napomenimo još kako je Athletic Bilbao s 2-0 nadvisio AZ Alkmaar, a Viktoria Plzen i Ludogorec odigrali su bez pogodaka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Europska liga

Ostale Vijesti