FRIEDEMANN VOGEL/Action Images
FRIEDEMANN VOGEL/Action Images

Vida na listi prioriteta kluba iz Premier lige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.01.22. | 21:56

Žele pojačati obranu s Vatrenim

Domagov Vida ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora s turskim Beškitašom s kojim po svemu sudeći neće produživati suradnju. Bešiktaš nije ni blizu u istoj situaciji kao što je bio primjerice prošle sezone, a i Vidini zahtjevi su nešto s čime se ne mogu nositi.

Već od ranije je poznato da Vida ima nekoliko opcija za nastavak karijere. Jedna je povrataku matični klub Osijek koji će teško parirati financijskim uvjetima koje nude drugi. Prema pisanju uglednog The Athletica, Vida je na listi prioriteta Claudia Ranierija. Naime, trener Watforda osigurao je pojačanja u zadnjem redu dolascima Hassane Kamare i Edo Kayembea, a sljedeći je naš Domagoj Vida. Ranieri želi pojačati obranu u nastavku prvenstva.


Athletic dodaje kako je primarni fokus pao na Vidu jer se standardni Mangala ozljedio na dulje vremena pa će Watford pod hitno u lov na stopera na kojeg bi se mogli osloniti. Doveli bi ga prvo na posudbu, a onda i produžili ugovor s njim kada mu istekne onaj s Bešiktašom. Za vrijeme posudbe plaće bi preuzeli na sebe.


Tagovi

Domagoj Vida

Ostale Vijesti