Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Veznjak Slaven Belupa na meti grčkog i ruskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.01.22. | 13:47

Rusi imaju i druge opcije

Krajem sezone Slaven Belupo bi mogao ostati bez ponajboljeg igrača Nemanje Glavčića. Srpskom veznjaku ističe ugovor krajem sezone, a vrlo je upitno hoće li ga produljivati. Čekaju se njegovi daljnji koraci, a Farmaceuti bi voljeli i zaradit nešto na njemu. U Koprivnicu je stigao 2019. godine i upisao 96 nastupa za Slaven Belupo te zabio šest golova i 11 puta asistirao.

Ponikao je u Partizanu, a nosio je i dres Spartak Subotice. Glavčić je vjerojatno najtraženiji igrač Slaven Belupa, a prema informacijama srpskih medija na meti je dva kluba. Velikana Rusije i Grčke, CSKA Moskve i PAOK-a. Interes stranih klubova potvrdio je i sami igrač u jednom nedavnom intervju, a čini se da je interes PAOK-a veći.

Kako javlja ruski Metaratings, uvijek dobro obaviješten stanjem u CSKA, Glavčić nije u sferi interesa moskovskog kluba koji ima druge kandidate za ojačati vezni red. Stoga se čini da je njegov odlazak bliži u Grčku nego u Rusiju. Sam Glavčić izjavio je nedavno da ne bi imao ništa protiv i da se vrati u matični Partizan u kojem nikad nije dobio pravu priliku.


Ostale Vijesti