HNK Rijeka
HNK Rijeka

Veznjak Rijeke se vratio nakon više od 100 dana pauze pa poručio: „Nadam se da ću biti pravi za drugi dio sezone“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 12:37

Ozljeda je sada star prošlosti.

Nogometaši Rijeke u kombiniranom su sastavu u subotu odigrali 1-1 u prijateljskom ogledu protiv Triestine na Rujevici. Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Čabraja iz slobodnog udarca, ali iz te utakmice Sopića je sigurno najviše razveselila činjenica da je prvi put u njegovom mandatu dres Rijeke odjenuo Dejan Petrovič.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Slovenac je planski na terenu proveo tek pola sata. Dugo ga nije bilo, više od tri i pol mjeseca, stoga je prilično jasno zašto ga se treba 'dozirati'. Zaigrao je u prvom kolu protiv Rudeša posljednjih 16 minuta i nakon toga – ništa.

„Ozlijeđen sam već tri i pol mjeseca, a prije nekoliko dana priključio sam se momčadi i sada malo zaigrao. Radilo se o dosta velikoj rupturi kvadricepsa, planirali smo četiri mjeseca oporavka i nadam se da će sada biti sve u redu“, kaže 25-godišnji Dejan Petrovič, 'šestica' koji je posljednji angažman imao u Rapidu, a na radaru Riječana bio je još od siječnja ove godine.

Za početak, odradio je pola sata.

„Nije bio neki problem, dobro sam podnio napor. Nadam se da ću za drugi dio sezone biti opet pravi.“

Rijeka igra dobro u prvom dijelu sezone, teško će biti nametnuti mu se za sastav ili nekoga izbaciti…

„Po meni rezultati su super. Tu smo u vrhu, borimo se i za prvo mjesto. Nadam se samo da ćemo nastaviti u istom ritmu, biti uz glavne konkurente Dinamo i Hajduk. Mlada smo momčadi i to je također sjajna stvar. Ima nas puno na mjestu zadnjih veznih i konkurencija je jaka. No, to izvuče iz svakoga najbolje. Evo, i mladi Ilinković igra sve bolje. Vidjelo se to dobro i na ovoj utakmici“, istaknuo je za Novi list nakon ogleda sa 'susjedima' iz Trsta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dejan PetrovičHNK RijekaRijekaPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti