Velški izbornik: Ne bojte se sanjati!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.07.16. | 09:57

Izbornik Walesa Chris Coleman je nakon velike pobjede nad Belgijom za polufinale Eura izjavio kako je ključ uspjeha bilo što se nisu bojali neuspjeha.

Wales je slavio s 3:1 u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj protiv Belgije u svom prvom velikom natjecanju nakon Svjetskog prvenstva 1958. godine.

Ne bojte se sanjati. Prije četiri godine sam bio daleko od ovoga i nisam ovako nešto mogao niti zamisliti. Uživam, sjajno je i zaslužili smo ovo“, rekao je izbornik Walesa Chris Coleman nakon utakmice.

Cijena skače iz minute u minutu, Engleska u euforiji: Majstor lažnjaka iz Walesa nema klub!

Svi su se veselili, samo je on ostao tužan...

Senzacija u Lilleu: Debitant Wales nokautirao Belgiju za polufinale Eura s Portugalom!

Wales je u listopadu 2011. godine bio 117. reprezentacija na svijetu i neki navijači su pozivali Colemana da podnese ostavku, ali sinoć je sa svojom momčadi izborio polufinale Europskog prvenstva pobjedivši reprezentaciju koja je trenutno druga na svijetu.

Ako dovoljno naporno radiš i ne bojiš se snova, onda se ne bojiš neuspjeha i da ćeš pasti. Ja se ne bojim neuspjeha. Svi posrnu. Ja sam imamo više neuspjeha nego uspjeha“, rekao je Coleman za BBC.

Gareth Bale će za finale Eura u srijedu igrati protiv svog suigrača iz Real Madrida, Cristiana Ronalda.

Borili smo se najviše od svih i pokrivali smo svaki djelić terena i zbilja smo zaslužili biti u polufinalu. Znamo što radimo, samo moramo nastaviti uživati i raditi što smo i do sada i možemo otići daleko koliko god želimo. Nevjerojatan je osjeća biti u polufinalu, ali mi smo i ranije već poručili da nismo došli ovdje samo sudjelovati“, poručio je Bale.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Gareth BaleChris Colemaneuropsko prvenstvo u nogometu 2016nogometna reprezentacija Walesa

Ostale Vijesti