Velike pohvale Biliću: Zbog njega uživam u nogometu!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.10.15. | 21:35

Krilo West Hama Victor Moses je izjavilo kako Slavenu Biliću idu zasluge što uživa u igranju nogometa.

Victor Moses, koji je na posudbi u West Hamu iz Chelseaja je rekao kako uživa svaku minutu koju provodi u istočnom Londonu i to zahvaljujući upravo hrvatskom treneru Slavenu Biliću.

Nakon osam utakmica u novoj sezoni Premiershipa, 'Čekićari' su trenutno na šestom mjestu u engleskom prvenstvu i zaslužili su mnoge pohvale na račun svoje igre. Pobjede u gostima kod Arsenala, Liverpoola i Manchester Cityja su oduševile i navijače i medije, ali nisu oduševljeni samo navijači.

Jako sam impresioniran našim početkom. Imamo jako dobrog trenera i svi žele igrati za njega. Veselimo se svakoj utakmici. Znamo na kojem je mjestu klub završio prošle sezone i ako možemo zabilježiti napredak i još bolji plasman od toga, to bi bio veliki uspjeh za sve“, rekao je Moses za službene stranice West Hama, pojašnjavajući i što je to što je tako dobro povezuje momčad, osim Bilića:

Vjerujemo u kvalitetu naših igrača, našeg cijelog kolektiva, ali i individualno. Jedino što trebamo je nastaviti truditi se u svakoj utakmici“.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven BilićWest HamChelseaVictor Moses

Ostale Vijesti