REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Večeras je Leedsova fešta! Slavili na Anfieldu pa Kloppa i društvo ostavili na devetom mjestu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.10.22. | 22:45

Na poluvremenu je bilo iznenađujućih 1:1

Leeds je na čuđenje svih slavio 2:1 na Anfieldu protiv Liverpoola u Premiershipu. Pobjednički gol zabio je Crysencio Summerville u 89. minuti susreta i potpuno šokirao Redse. Cijeli susret Leeds nije dozvolio da domaćini imaju potpunu dominaciju nad susretom.

Već u četvrtoj minuti su gosti kaznili veliku grešku Liverpoolove obrane. Gomez je htio poslati loptu Alissonu, ali ovaj ju nije primio pa je savršeno sjela Rodrigu koji je bez problema plasirao loptu u protivničku mrežu. "Fijasko", rekao je za tu akciju uvaženi The Guardian.

Srećom po publiku na Anfieldu, nisu dugo bili u šoku. U 14. minuti egal na semafor postavlja Mohamed Salah. Andrew Robertson je nabacio u šesnaesterac a Egipćanin je pospremio loptu uz desnu stativu u gol za 1:1.

U nastavku je Liverpool imao inicijativu. Darwin Nunez poslao je loptu u lijevu stranu gola, ali Meslier obranio taj pokušaj. Kada se učinilo da će na semaforu ostati izjednačen rezultat, mrežu je zatresao Summerville na asistenciju Bamforda za 2:1 i veliku feštu gostiju.

Liverpool je ovim porazom ostao daleko na devetom mjestu sa samo 16 osvojenih bodova.

Sutra nas čekaju još dva para Arsenal - Nottingham Forest te Manchester United i West Ham.




Tagovi

engleskaLiverpoolLeeds United

Ostale Vijesti