REUTERS/Leonhard Simon
REUTERS/Leonhard Simon

Varga ide na operaciju lica, Sallai istaknuo: „Bio je to strašan trenutak, ali borili smo se za njega i pobjedu posvećujemo baš njemu“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 09:37

Na svu sreću, sve je prošlo u redu...

Mađarski nogometni rerpezentativac Barnabas Varga, koji je ostao nepomično ležati nakon sudara glavama u zračnom duelu tijekom dvoboja Mađarske i Škotske u Stuttgartu, u stabilnom je stanju, a zbog loma kosti lica morat će na operaciju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Više od 50.000 gledatelja na stadionu u Stuttgartu zanijemilo je u trenutku kad je došlo do sudara Varge i škotskog vratara Angusa Gunna, nakon kojeg je mađarski nogometaš ostao nepomično ležati na travnjaku. Odmah su ga okružili njegovi suigrači i postavili u bočni položaj do dolaska liječničke ekipe.

Uskoro su oko nesretnog mađarskog nogometaša podignuti pokrivači kako bi ga sakrili od kamera, a nakon višeminutnog pružanja pomoći Vargu su sa zaštitnim ovratnikom i na nosilima iznijeli s terena te hitno prevezen u najbližu bolnicu.

Mađarski izbornik Marco Rossi je nakon dvoboja otkrio da je mađarski napadač pretrpio lom kosti lica te da će biti potrebno napraviti operativni zahvat.

"Bio je to strašan trenutak, vidjeti Barnabasa u takvom stanju. Srećom, mnogo je bolje. Držimo palčeve da se brzo vrati. Borili smo se za njega, željeli smo tu pobjedu da ju možemo njemu posvetiti", izjavio je na konferenciji za medije njegov suigrač Roland Sallai.



(Hina)


Tagovi

MađarskaMađarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti